5 suosituinta Android-ohje- ja keskusteluvinkkiä

5 suosituinta Android-ohje- ja keskusteluvinkkiä

Etsitkö apua Android-laitteellasi? Jos sinulla ei ole tarpeeksi luokkia ja tarvitset oikea-aikaista ohjausta ihmisiltä, ​​jotka käyttävät samaa puhelinta kuin minä, Android-foorumi on älykäs valinta. On samanlaisia ​​käyttäjiä, jotka ovat kiinnostuneita puhelinten mukauttamisesta, määrittelemättömien sovellusten korostamisesta, mukautettujen ROM-levyjen asentamisesta jne.

Aloita katsomalla parhaita Android-foorumeita verkossa.

Android-foorumi älypuhelimen vinkkejä ja temppuja varten

Oletko löytänyt laitteen, jolla voit löytää apua, etsiä vinkkejä parhaisiin sovelluksiin tai päivittää laitteita? Voit usein löytää Android-foorumin.

Tämä foorumi sisältää hyödyllisiä tietoja, mukaan lukien vinkkejä puhelimen tai tablet-laitteen tehokkaampaan käyttöön. Seuraavat Android-foorumit ovat yksi parhaista Android-puhelimien ja -tablettien sivustoista Internetissä.

Bonuksena on, että monilla näistä foorumeista on liittyviä blogeja. Voit tilata syötteen tai uutiskirjeen ja pysyä ajan tasalla uusimmista Android-uutisista.

1.  Android-foorumi

Android-foorumilla on hieno yleinen foorumi Android-aiheista, mukaan lukien suurten laitteiden kojetaulut. Sisältää puhelimet, tabletit, kannettavat ja TV-laatikot.

Mutta ei vain laitteisto. Löydät myös sovellusten ja pelien tukitaulut. Joten jos sinulla on ongelmia tietyn sovelluksen kanssa, voit jakaa virhesanoman saadaksesi kuvan ongelmasta. Sillä välin voit myös jakaa oman sovelluksesi palautetta varten.

Android-foorumi tarjoaa myös mobiilisovelluksen, joka käyttää Tapatalkia, jotta voit olla yhteydessä Android-laitteeseesi.

2.  XDA-kehittäjäfoorumi

XDA-kehittäjillä on pitkä historia, ja ne jopa estävät Androidia. Sitten on hakkereita ja mukautettuja ROM-levyjä Windows Mobile -laitteille. Androidin myötä ja nykyisen Windows Mobilen vetäytymisen jälkeen foorumi on keskittynyt suurelta osin Androidiin.

Usein on Android-hakkereita, mukautettuja sovelluksia, vinkkejä, temppuja ja mukautettuja ROM-levyjä, jotka perustuvat AOSP: hen. Löydät melkein kaikille Android-puhelimille ja -tableteille taulut, jotka tarjoavat selkeät ohjeet tosi laitteille.

Jos olet kiinnostunut ROM-levyjen juurtumisesta, hakkeroinnista ja vilkkumisesta, tarvitset XDA-kehittäjäfoorumin. Foorumilla on myös blogeja, joita päivitetään säännöllisesti huomion saamiseksi. Hyödyllinen uutisten löytämiseen viimeaikaisista tapahtumista.

3.  Android-keskusfoorumi

Android Central on valtava faniverkkosivusto Androidille, ja suosittu Android Central -foorumi kattaa useimmat laitteet, joita voit kuvitella.

Tämä palvelu on erittäin suosittu. Useimmissa Android Central -keskustelufoorumeissa on ollut viimeaikaisia ​​viestejä viimeisen tunnin aikana. Vaikka Android Central ei ole niin tekninen kuin XDA-kehittäjät, se on silti erittäin tunnettu. Se kattaa myös uutiset, Amazon Prime -kaupat ja markkinat, joilla käyttäjät voivat ostaa, myydä tai vaihtaa Android-laitteita.

Se on myös suuri, joten ensimmäisen vierailun tekeminen vie aikaa. Android Central -foorumi on melkein koko verkkosivusto.

4.  Droiden-foorumi

Kuten todelliset vanhanaikaiset keskusteluvinkit, Droid Forums ylläpitää foorumi-ohjelmistoja ja näyttää tyyliin perustuvia uutisia.

Tapahtuu paljon – laitekohtaisista puheluista alustakohtaisiin puheluihin (Fire OS, Android tai AOSP jne.) Ja keskusteluihin operaattorin kanssa. Siellä on myös monia chat-huoneita, jotka käsittelevät sovelluksia, juoruja, teknologiauutisia ja masennusta.

Tarvitsetko tukea laitteellesi? Droid-foorumit on toinen foorumi Android-puhelimille, joilla on suuri teknisen tuen yhteisö.

5. Google-ryhmät, Forum Android

Google-kehittäjät Google-ryhmä on puhdas tapa selvittää sovelluksesi viat tulevaisuudessa.

Kuten nimestä voi päätellä, se toimii yhteisönä Android-sovelluskehittäjille. Tämän ryhmän erityinen tarkoitus on “Keskustele Android-sovellusten kehittämisestä Android SDK: ta käyttämällä. Hanki sovelluksen vianmäärityksiä, toteutusvinkkejä ja strategioita sovelluksen nopeuden ja käyttökokemuksen parantamiseksi.

Tämä foorumi Android on pakollinen, jos haluat  että aloittaa koodaus sovelluksia Android .

Toinen paikka online-keskusteluihin Androidin kanssa

Nämä keskustelufoorumit tuntuvat hiukan vanhoilta. Tämä on todella hämmästyttävää. Androidissa on edelleen monia asioita. Mutta retrokeskustelutaulu ei ole ainoa tapa löytää korkealaatuisia Android-chatteja.

Jos etsit sovellusta, hakkerointia tai ROM-levyä, myös sosiaalinen media voi auttaa sinua.

Facebook-ryhmä Android

Monilla Android-sivustoilla on Facebook-sivuja, mutta entä ryhmät? Tämä Facebook-keskustelusivu vaatii jäsenyyttä, mutta kun olet kirjautunut sisään, se on kuin foorumi.

Facebookissa näet kaksi Android-ryhmää ovat:

  • Android Virallinen : Kuten nimestä voi päätellä, tämä on Androidin virallinen läsnäolo Facebookissa.
  • Android / Firestick-tuki : Jos sinulla on ongelmia Android-laitteesi, TV-laatikkosi tai Fire TV Stick -sovelluksen kanssa, mene tähän.

Android hänen twiitti

Twitterissä on kymmeniä miljoonia käyttäjiä, joten oikean keskustelun saaminen voi olla hankalaa. Tämän salaisuus on hash-tunniste. Vaikka sinulla on useita tilejä Twitterissä liittyen Android ( foorumina tileille yllä), mutta sinä voit säästää aikaa , jonka avulla  hash  -tunniste #Android .

Käytä sitä, kun lähetät tai etsit kysymyksiä auttaaksesi ihmisiä löytämään ratkaisun. Epäilemättä se auttaa sinua löytämään oikeat ihmiset Twitterissä.

Android-aliverkko

Voit saada perinteisemmän foorumin kaltaisen kokemuksen Redditistä, joka on yksi suurimmista Internet-sivustoista. Alla on alakomponentteja, jotka toimivat erikoistuneina Android-foorumeina uusille tulokkaille ja veteraaneille.

Suosittelemme, että harkitset seuraavaa:

  • r / Android : Löydä yleisiä Android- keskusteluja ja korjauksia
  • r / AndroidGaming : Tavallinen Android- pelifoorumi keskusteluille ja suosituksille
  • r / androidapps : Android-sovellusfoorumi suosituksia, virheraportteja ja muita sovelluskeskusteluja varten
  • r / androiddev : Upea toimitus kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sovelluskehityksestä tai osallistuvat siihen aktiivisesti.

Jos et ole varma  , tarkista  manuaalista varten Reddit, jotta opetella käyttämään sivustoa.

Parhaat Android-foorumit verkossa

Olemme ottaneet käyttöön parhaat Android-keskustelufoorumit verkossa, jotka kattavat kaikki Android-kiinnostuksen kohteet. Näillä kolmella sosiaalisella verkostolla on myös suuri läsnäolo Androidilla. Toisin sanoen sinun ei tarvitse pitää yhteyttä Android-käyttäjiin niin kauan kuin sinulla on pääsy Internetiin.

Etsitkö jotain erityistä Android-foorumeilla, mutta sinulla ei ole aikaa etsiä kaikkia backgammonia erikseen? Käytä yksi  on hakukoneita on  foorumi löytää mitä etsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *