5 yksinkertaista korjausta yleisiin ongelmiin Google Play Kaupassa

5 yksinkertaista korjausta yleisiin ongelmiin Google Play Kaupassa

Virhekoodi näkyy joskus, kun Google Play Kauppa kaatuu. Internetistä etsiminen jokaiselta koodilta on hyödyllistä, mutta usein ei välttämätöntä. Useimmat Play Kaupan ongelmat vaativat yhden viidestä suurimmasta korjauksesta.

Google Play Kaupan muokkaamisen perusteet

Useimpien Play Kaupan virheiden korjaamiseksi on olemassa 5 korjausta. Sinun ei tarvitse käyttää niitä kaikkia. Tarkista ensin, että ongelma on ratkaistu. Jos ei, mene

Viisi muutosta ovat:

 1. Pysäytä sovellus, tyhjennä sitten välimuisti tallennusta ja / tai tietoja varten.
 2. Vaihda datayhteys Wi-Fi: stä.
 3. Poista ja päivitä Play Kaupan päivitys.
 4. Päivitä Google-profiilisi.
 5. Rekisteröi laitteesi Googlessa.

Tämä vaihe ratkaisee useimmat Play Kaupan ongelmat. Aion kuitenkin kattaa joitain yleisiä virhekoodeja, joita ei voida korjata myöhemmin tällä tavalla.

Miksi Androidiin siirtyminen pilaa Google Play Kauppaa

Tämä kuvaus ei kata juurtuneita laitteita tai mukautettujen ROM-käyttäjiä. Nämä prosessit muuttavat Android-järjestelmätiedostoja, joten käyttöön otetaan monia diagnostisia muuttujia. Tämä muutos voi estää Play Kauppaa toimimasta.

Tämä on suuri syy, miksi kaatopaikka ei toisinaan toimi, jos asennat mukautettuja ROM-levyjä tai palaudut varmuuskopiosta mukautetun palautuksen avulla. On suositeltavaa  palauttaa tietosovelluksesi käyttämällä Titanium Backup -kopiota tai vastaavaa varmuuskopioratkaisua .

1. Pysäytä sovellus ja tyhjennä välimuisti ja tiedot.

Google Play Store luottaa muihin prosesseihin, jotka toimivat hiljaa taustalla. Joka kerta, kun poistat Play Kaupan, suosittelemme, että teet saman Google Play -palveluissa ja Google Services Framework -sovelluksissa  . Ensinnäkin Google Play Palvelut on päivitys , jos haluat Google Play -palvelut , jotta  päivittää sitä.

Voit halutessasi poistaa lataushallinnan tiedot.

Jos poistetaan, käynnistä laite uudelleen ja yritä uudelleen asennusta tai päivitystä. Saatat joutua antamaan kirjautumistietosi uudelleen. Yksityiskohtaiset tiedot ovat seuraavat (prosessi voi vaihdella laitteestasi ja Android-versiosta riippuen):

Mene ensin ja  asetukset . Sitten avaa  sovelluksen  ja löytää osio  kaikille . (Android 9 Pie sovelluksessa ja ilmoitus> Katso kaikki X sovellusta ja valitse  .)

Täällä on Play Store Google, valitse  ja . Jos valitset  Force Stop, hakemusprosessi on valmis. Sen jälkeen, kun pelastus  on kielekkeen  saada lisää vaihtoehtoja.  Napauta vastaanotetussa näytössä  Tyhjennä välimuisti poistaaksesi väliaikaiset tiedot ja korjataksesi ongelman.

Jos tämä ei auta, tyhjennä tiedot Kokeile  . On myös tärkeää tyhjentää välimuisti, mutta palauttaa sovellus alkuperäiseen tilaansa. Tämä tarkoittaa, että joudut ehkä kirjautumaan sisään uudelleen säätääksesi asetuksiasi.

Jos yllä oleva prosessi ei ratkaise ongelmaa, yritä toista palveluihin sekä  Google PlayGoogle-palvelut Framework ja  Download Manager . Kaikki sovellukset  on oikeassa yläkulmassa näytön, 3 pistettä valikosta painamalla  järjestelmän näytön   kytkimen   , kannattaa tarkistaa kaksi viimeistä pistettä.

Lisää varovasti tulee  ilmoittaa virheestä “Oho luukun palvelua Google Play”, jos  sinulla on tämä erityinen ongelma.

2. Vaihda datasta Wi-Fi-yhteyteen

Jos sinulla on epäluotettava Internet-yhteys, monia sovelluksia, jotka ovat yleinen ongelma mobiilisovelluksissa, ei asenneta.

Voit siirtyä mobiilitiedoista Wi-Fi: hen pyyhkäisemällä kahden sormen näytön yläosasta avataksesi  pika-asetukset . Paina ja pidä  kuvaketta ja  WiFi asetuksia kymmenen WiFi löydät luettelon lähellä verkkoja. Jos ketään ei ole lähellä, odota, kunnes palaat kotiverkkoosi.

Voi olla myös päinvastainen ongelma. Jos sinulla on vaikeuksia Wi-Fi-sovelluksen asentamisessa, vaihda mobiilitietoihin ja asenna uudelleen. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, sinun on diagnosoitava verkkoongelma.

Viimeinkin, jos käytät VPN: tä, se on poistettava käytöstä. VPN: t voivat aiheuttaa ongelmia lataamisessa Play Kaupassa.

3. Poista ja asenna Play Kauppa -sovellus uudelleen

Voit poistaa Play Store -sovelluksen juurtuneesta laitteestasi ja asentaa sen tyhjästä. Tällaiset palautusvaiheet voidaan kuitenkin suorittaa muille kuin pääkäyttäjälaitteille.

Voit tehdä tämän valitsemalla  Asetukset> Sovellukset ja ilmoitukset> Näytä kaikki X-sovellukset .  Luettelo myymälästämme ja valita  .  Napsauta päivityksiä 3 pistettä  valikkosivusivulla. Poista asennus Valitse  sinä . Palauta Play Kauppa -sovellus alkuperäiseen versioon.

Kun olet tehnyt tämän, voit päivittää uusimpaan Play Kauppa -versioon kahdella tavalla. Yksi niistä on avata myymälöitä toistaa,  vasen pudotusvalikosta in asetukset ja ei valita  että. Selaa täällä on ostoksia toisto ja  tallennus versio painamalla  päivitys ja vahvista.

Voit myös hankkia kopion  Play Store APK APK APKMirror  ja Mai tämä maa vaatia päivityksiä latauksen . Katso alla sivulta lisätietoja sivulta.

4. Päivität Google-profiilisi

Google-tilisi päivittäminen (poistaminen ja lisääminen uudelleen) ei ole niin vaikeaa. Varoitus: Tämä  poistaa laitteesi Google-tiliisi synkronoidut tiedot. Tämä voi sisältää viestejä, valokuvia, yhteystietoja ja paljon muuta.

Ensimmäinen , avoin  asetukset> Profiili . Valitse Google-tili, jolla on vaikeuksia Jos sinulla on ongelmia useiden tilien kanssa, poista ne kaikki. Android Pie: n avulla voit  poistaa sen vain napauttamalla  Poista tili . Aiemmissa versioissa painamalla näppäintä kolmen pisteen  valikko  , valitse  Poista tili .

Voit lisätä tilisi takaisin  tili-  valikossa . Ei ole hyvä idea käynnistää puhelimesi uudelleen tilisi vaihtamisen jälkeen.

5. Rekisteröi laitteesi Googlessa

Vuonna 2018 Google epäonnistui lisensoimattomissa Android-laitteissa. Nämä ovat merkkipuhelimia ja tabletteja, jotka eivät ole maksaneet Android-käyttöjärjestelmän lisenssistään. Useimmissa tapauksissa lopetamme Play Kaupan kokonaan. Muissa tapauksissa Play Kauppa ei käynnistä Google-merkkisiä sovelluksia, kuten Gmail tai Google Maps.

Saatat nähdä virhekoodin 501 tai varoituksen siitä, että omistat luvattoman laitteen. Muissa tapauksissa et voi saada virhe- tai varoitusviestiä. Onneksi Google sallii lisensoimattomien laitteiden pääsyn Play Kauppaan. Mutta siinä on ongelma. Laitteesi täytyy rekisteröidä Googlessa. Prosessi on helppo.

Kuinka rekisteröityä Android-laitteeseen Googlessa

Ensimmäinen, josta pääsee helposti tietoja puhelimen laitteesta tunnus , jotta ladata ja asentaa   , kiitos . Jos et yritä päästä käsiksi tallentaa toiston   ja ladata sovelluksia mistä  APKMirror . Asennuksen jälkeen kopion  numero ja  puitteiden Google Services Framework .

Toiseksi, sinulla on nyt teidän leikepöydälle matkapuhelinnumero kopio ja rekisteröityä varten  Google laitteelle . Sinun on oltava kirjautuneena Google-tiliisi täällä. Kun olet Google Android Services -tilillä, Framework ID , pitämällä syöttöruutua   , liitä sovelluksesta kopioitu koodi ja rekisteröi napsautus   .

Käynnistä laite uudelleen. Käynnistämisen jälkeen sinun on päivitettävä Google Play Kauppa tai ladattava sovellus kuten aiemmin.

Sekalaiset koodimuutokset ja virheet Google Play Kaupassa

Oman XDA on Play Store on valtava  , mukaan lukien 20 yleisiä ongelmia , että  valtava virhe koodit leikataan lista . Tästä säännöstä on poikkeuksia, mutta useimmat vaativat edellä mainitun tekemistä (poista välimuisti jne.).

Nämä poikkeukset ovat seuraavat:

 • Virhe 498 : Tässä tapauksessa puhelimen välimuisti on täynnä. Yritä   käyttää elpyminen käteistä ja poista välimuistiosio .
 • Virhe 919 : Puhelinta tallennetaan.  Säästämiseksi laitteen tallennustilaa, sillä määritys olisi  .
 • Virhe 403 : Käytät kahta erilaista Google-tiliä samassa laitteessa. Sinun on käytettävä oikeaa tiliä. Jätä jotain muuta.
 • Virhe 927 : Play Store on päivitetty eikä ole mitään syytä korjata sitä . Odota päivityksen valmistumista.
 • Virhe 101 : Monet sovellukset on asennettu Poista kaikki.
 • Virhe 919 : Tukiaseman nimen asetus on väärä. Voit tehdä tämän sinun täytyy saada  oikeat APN-asetukset ja  määrittää laite uudelleen.

Osta diagnostiikkapeli-sovellus

Yksi parhaista lähteitä näistä ongelmista on soveltaa yhdistelmä virheitä ja korjaamalla sovelluksia  varten koodin Tieto käyttäjien ja toimittajien on AndroidPIT virheen korjaamiseksi koodit Android. Tämä sovellus on suunniteltu referenssilähteeksi ja sisältää sekä Android-virhekoodit että Play Kaupan virhekoodit. Kirjoita ilmestyvä koodi, ja sovelluksesi näyttää mahdollisen korjauksen.

Tämä sovellus näyttää alla olevat koko näytön mainokset. Mainokset maksavat laitteen virheenkorjaamisesta hieman, mutta jos et ole vielä etsinyt tiettyä Google-virhekoodia, voit etsiä sitä.

Jos kaikki muu epäonnistuu , kokeile  Amazon App Store  tai  F-Droid milloin tahansa . Se asennetaan yhtäläisesti melkein kaikkiin laitteisiin, ja siihen liittyy vähemmän ongelmia kuin Google Play -kaupassa Googlessa.

Ongelmia Google Play Kaupan vianmäärityksessä

En voi korjata ongelmaa Play Kaupassa. Jos peruskorjaustekniikat, kuten välimuistin ja Play Kaupan tietojen tyhjentäminen, epäonnistuvat, voit löytää melkein minkä tahansa ongelman etsimällä tietyn virhekoodin. Henkilökohtainen ROM, ts

Onneksi asentaa se itse on  sinulle . Toimii molemmilla mukautetuilla ROM-levyillä ja jos mitään ei ole oletusasennuksessa Play Kaupassa.

Play Kaupassa voi olla joitain ongelmia, kuten estettyjä sovelluksia ajon aikana. Tässä tapauksessa  ongelma päivitys on  maan / alueen voidaan ratkaista vuonna Google Play Store .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *