6 erilaista digitaalisen lehden sovellusta, joka edistää mielenterveyttä päivittäisessä päiväkirjassasi

6 erilaista digitaalisen lehden sovellusta, joka edistää mielenterveyttä päivittäisessä päiväkirjassasi

Asiantuntijat suosittelevat päiväkirjan pitämistä kaikille, jotka haluavat lisätä tuottavuutta tai hallita mielenterveyttä. Tämä ilmainen sovellus auttaa sinua pitämään puhelimen tai tietokoneesi päiväkirjaa.

Jokainen sovellus käyttää erilaista lähestymistapaa digitaalisiin lehtiin, joten valitse tyyliisi sopiva. Jotkut keskittyvät yksityisyyteen, kun taas toiset keskittyvät aloittelijoihin ja rajoitettuihin käyttäjiin. Siellä on myös sovellus, joka julkaisee lehtiartikkeleita, jotta päiväkirjakäsite saadaan päähänsi.

1.  Kaktus  (verkko): Aloittajan opas

Jos olet uusi journalismin aloittaja, Cactus on loistava käynnistyssovellus. Opastaa sinut läpi digitaalisten aikakauslehtien perusteet parantamaan ja parantamaan päivittäisiä elämäkokemuksiasi.

Cactus kehottaa sinua kirjautumaan kerran päivässä tiliin kirjautumisen jälkeen. Siellä hän esittää kysymyksiä, jotka perustuvat neljään peruselementtiin: kokemus, energia, tunne, yhteys. Et tiedä tätä kohtaa, ennen kuin olet vastannut kysymykseen päiväkirjamerkinnällä.

Kysymys on “Kuka tarkkailee sinua” tai “Mitä odotat tällä viikolla?” Kun vastaat, saat käsityksen, miksi kysymys on tärkeä mielenterveydelle. Jokainen esine on henkilökohtainen muistiinpano, jota voidaan tarkastella myöhemmin.

Joskus kaktukset kannustavat sinua myös jakamaan muistiinpanoja ihmisten kanssa. Tämä on loistava journalismin arviointiliike, ja voit helposti jakaa muistiinpanojasi paljastamatta kaikkien ajatuksia.

Rekisteröidy nyt ja hanki hienoja ilmaisia ​​taustakuvia puhelimeesi.

2.  Lehtikirja  (Web): Luo oma Q & A-päiväkirja

Tehokkuusasiantuntijoilla ja mielenterveyden ammattilaisilla on joitain ajatuksia siitä, mitä pitää päiväkirjassaan. Jokaisella menetelmällä on erilainen sovellus, joka johtaa sinut kysymyksiin, joihin voit vastata joka päivä. JournalBook antaa sinun luoda mukautettuja digitaalisia lehtiä, joissa on kysymyksiä.

Sinun ei tarvitse rekisteröidä tai rekisteröityä käyttääksesi sovellusta. Laita selaimeesi aloittaaksesi kirjoittamisen. Neljä suosittua päivittäistä kysymystä ja lisäkentät on lisätty aloittamisen helpottamiseksi. Se rohkaisee sinua vastaamaan tähän kysymykseen joka päivä. Varsinkin kun sinulla on iso päivä, voit korostaa sen ja nähdä korostetun päivän myöhemmin.

Tämä on progressiivinen verkkosovellus, joka toimii kaikissa selaimissa. Kaikki tiedot tallennetaan laitteellesi eikä pilveen, joten sinun on käytettävä niitä samassa gadgetissa joka päivä. Työskentele mobiililaitteilla offline- ja mobiililaitteilla. Voit myös kääntää oman  verkkosivuston Android-sovelluksen .

3.  Sol Journal  (Web): itsensä ylläpitämä tietosuojapäiväkirja

Sol Journal on toinen edistyksellinen verkkosovelluspäiväkirja, joka toimii offline-tilassa selaimessa. Itse asiassa kehittäjä sanoo, että JournalBook on inspiroinut. Mutta erona tässä on se, että sinulla on suora valta henkilökohtaisiin tietoihisi.

Yksityisyys on avaintekijä digitaalisissa lehdissä. Et anna kenenkään nähdä päiväkirjaasi lapsena. Miksi kenenkään pitäisi uskoa, että syvimmät ajatukset web-palvelimesta, joka voidaan hakkeroida, ovat turvallisia? Sol Journal -lehden avulla voit jakaa lokit omalle palvelimellesi tietojen suojaamiseksi. GitHubin ohjeet ovat yksinkertaiset.

Voit kokeilla sitä ennen Sol Journalin asentamista. Löydä minimiloki-käyttöliittymä päivä- ja yötiloihin. Nykyisen ajan merkinnän asettamiseksi tietueeseen on kätevä “Lisää pikaaika” -painike. Ja voit viedä ne kaikki yhtenä JSON-tiedostona. Sinun täytyy tilata käyttääksesi Sol Journalia, mutta se tarkoittaa, että voit käyttää sitä useissa laitteissa, ei vain yhdessä.

4.  Avaa päiväkirja  (verkko, android, ios): lue erilaisia lehtiä ja jaa oma

Sinun on pidettävä salaisuus joka päivä. Muuten voimme uskoa siihen. Julkinen lehti kannustaa heitä esittämään ymmärtämiä kysymyksiä ja olemaan avoimempia kokemuksistaan ​​digitaalisissa lehdissä. Entä jos voisit lukea jonkun toisen päiväkirjaa lukeessasi toisen henkilön päiväkirjaa?

Älä huoli. Ei ole kuin koko lehti olisi avoin muille. Voit valita, mitkä muistiinpanot julkaistaan ​​ja mitkä muistiinpanot pidetään yksityisinä. Tämä käyttöliittymä on hauskaa käsinkirjoitetulla käsikirjoituksella, joka on samanlainen kuin selviytyminen. Alustamiseen on myös kunnollinen tekstieditori ja voit lisätä kuvia.

Julkinen päiväkirja Kuka tahansa voi tarkastella ja lukea julkisia syötteitä. Mielestämme tämä näyttää olevan aktiivinen sosiaalinen verkosto ihmisten kanssa ympäri maailmaa.

Kalenterin pitäminen avoimena ei ole kaikkien autoa, ja on parempi olla jakamatta henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka voivat tosiasiallisesti tunnistaa sinut. Sitä voidaan hoitaa aivan uudella tavalla.

5.  Heijastus  (Android, iOS): Päivittäinen AI-päiväkirja

Jopa digitaalisen aikakauslehden sovelluksella, et voi paeta tekoälyä. Huomaa, että Reflectly on erityisen tärkeä ihmisille, jotka eivät halua tehdä AI: tä päivittäin lehden sovelluksissa.

Sovellus jakaa päiväkirjan,  seuraa mielialaa ja  muistaa tärkeimmät kohokohdat. Joka päivä sinua rohkaistaan ​​muistamaan millainen päiväsi oli, millaiset aktiviteetit saivat sinut tuntemaan tämän tavalla ja mitä ajattelet siitä.

Saat uusia kysymyksiä joka päivä näiden kolmen kanssa. Kysymystyypit vaihtelevat, mutta ovat yleensä hyviä paikkoja itsearviointiin tai ilmanvaihtoon. Tässä kohtaa AI tulee, koska AI käyttää kysymyksiä ja muita tietoja kysyäkseen.

Voit nähdä myös lukituksen jälkeisiä heijastuksia tähtiistä, joita käytät säännöllisesti. Ensiluokkainen versio on aggressiivinen, mutta voit jatkaa ilmaisen version käyttämistä ilman yhtä vaihetta samalla kun kuuntelet “kiitosta” aina, kun ponnahdusikkuna tulee näkyviin.

6.  JournalFlow  (Web): puunkorjuun mennessä sähköpostitse tai Messenger

Sana “Rakas päiväkirja” tarkoittaa keskustelua ystävän kanssa. Entä jos voisit pitää päiväkirjaa nykyaikaisista viestintämekanismeista ystävien kanssa? JournalFlow on siisti sovellus, joka muodostaa yhteyden Telegramiin ja Facebook Messengeriin keskustellaksesi ja lisätäksesi päiväkirjaasi.

Rekisteröi ja lisää JournalFlow valittuun viestimeen. Keskustele siellä muiden ystävien kanssa. Kun olet kirjautunut sisään chat-ikkunaan, se lisätään automaattisesti lokiin. Voit myös lähettää kuvan.

Joissain tapauksissa JournalFlow kysyy päiväsi tai mielialaan liittyviä kysymyksiä kuten muutkin matkaoppaan sovellukset. Voit myös vastata viestiin päivässä näillä kysymyksillä käyttämällä JournalFlowa sähköpostina.

Haittapuoli on se, että JournalFlow on ilmainen 30 päivän ajan, jonka jälkeen sinun on maksettava 2,49 dollaria kuukaudessa käyttääksesi sitä. Kokeile ja katso onko se sen arvoista.

Huomaa:  Viesti-toiminto ei toimi testin aikana.

Lisää päiväkirjasovellus

Digitaalisen journalismin etuja ei voida sivuuttaa. Monet tutkimukset osoittavat, että tämä päivittäinen rutiini voi edistää henkistä selkeyttä ja emotionaalista hyvinvointia. Mutta muut sovellukset toimivat toisten hyväksi. Joten jos edellä työkalu ei ole nopeutta , käytä  toista sovellus varten ilmoittautuminen alkaa tapana journalismin .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *