8 kilpailu koodausongelmilla, jotka voivat johtaa rahaan tai työhön

8 kilpailu koodausongelmilla, jotka voivat johtaa rahaan tai työhön

8 kilpailu koodausongelmilla, jotka voivat johtaa rahaan tai työhön

Kenen pidät parempana ohjelmoijana? Odotatko kutsua testata taitosi tai lähettää loputtomia ansioluetteloita osallistuessasi live-testihaasteeseen?

Tässä kilpailukykyinen ohjelmointi kilpailun ja haasteen kautta voi avata enemmän ovia. Hyvä uutinen on, että huippuyrityksistä on tullut faneja. Joten seuraa rahaa tai työtä koskevia koodausongelmiasi ja lopeta urasi tänään.

1.  Hakkerin sijoitus

Suosituimmat vuokrausyritykset:  Adobe, Booking.com, Dell, LinkedIn, RedHat, Uber

HackerRank tarjoaa 5 miljoonaa kehittäjää, joilla on toistaiseksi ollut 21 miljoonaa koodinumeroa. Alusta tutkii tekniikkaa jatkuvan algoritmisten kilpailujen, koneoppimisen tai tekoälyn avulla.

HackerRankilla on neljä pääaluetta:  harjoittelu, rotu, työllisyys ja sijoitus .

Ratkaise koodiasiat kilpailuosassa   ja hae työpaikkaa HackerRankin kautta .

Haluatko vain nauttia itsestäsi? HackerRank järjestää paljon  säännöllisiä hakkerit rahalle  yhdessä kilpailussa sponsoroi mukaan suurten teknologiayritysten .

2.  TopCoder

Työllisyysjohtajat:  IBM, Google, eBay, SoftBank, Nvidia

TopCoder on yksi maailman johtavista joukkoliikenteen lähteistä kaikille, jotka osallistuvat visuaaliseen suunnitteluun, koodikehitykseen ja datatiedeprojekteihin. Jotkut maailman parhaista tuotemerkeistä haastavat TopCoder-yhteisön. Sivusto isännöi verkko- ja alueellisia koodauskilpailuja monissa kaupungeissa.

Mene etusivulle varten  molemmat laskea  ja valmistautumaan ottelua. Eri kilpailuilla voi olla erilaisia ​​palkintoja. Asiakkaat, jotka valitsevat voittajan, voivat myös valita ammatin.

3.  HackerEarth

Luokan parhaat:  Thinker, Amazon, Accenture, Walmart Labs, IBM, Intuit. 

Vuonna 2018 HackerEarth oli isäntänä  ja ensimmäinen onnistunut kansainvälinen hakkerointi  ton naisia . Tämä sukupuoliero tietotekniikassa ja ratkaista ainoastaan naisille tapahtuma  yksi. Naiskehittäjät luovat sovelluksia ja työkaluja neljään aiheeseen: naisten terveys ja turvallisuus, taloudellinen vapaus, sosiaaliset vaikutukset ja muutokset.

Jos sama tapahtuma järjestetään tänä vuonna, odota ilmoittautumista pian. Joukkue, joka voitti viime vuonna pääpalkinnon, oli 2 500 dollaria ja alan tunnustettu. Napsauttamalla alla olevia linkkejä saat naisten hakkerointiäänet ja muut rodut ympäri vuoden.

4.  Taito Lenz

 Myydyimmät tuotteet : Amazon, Bosch, ThoughtWorks, Societe Generale.

Skillenza on toinen kilpailukykyinen ohjelmointi- ja vuokrausalusta, joka tulee Intiasta. Täällä voit olla yhteydessä tiettyihin yhteisöihin keskittymällä tekniikkaan. Yritykset voivat suunnitella omat sivunsa ja työskennellä näiden yhteisöjen kanssa koodausongelmien ratkaisemiseksi.

Kooderina voit korostaa kilpailuetua ja houkutella oikeaa yritystä.

5.  Codewars

Parhaat johtavat yritykset:  Apple, Andela, Accenture.

Codewars voi rikkoa yritystoimintaan liittyviä sanoja. Sanat ovat erityisiä koodausharjoituksia, joiden tarkoituksena on terävöittää kieltäsi tai kehittää erityisiä taitoja. SAP: n tuottaa käyttäjäyhteisö. Ratkaise ne ja pääset yhteisön sijoituksiin. Ja voit kiinnittää metsästäjän silmän päähän.

Codewars on ilmainen, mutta  Codewars Red  hyödyntää tekniikkaa, joka on tilausalusta , joka tarjoaa lisää ominaisuuksia ja etuja kaikille, jotka haluavat, kuten navigoida ilman mainontaa ja tarjota enemmän palvelinresursseja ohjelmalle.

 Huomaa, että seuraavat koodit ovat osa  kelpoisuutta . Jälkimmäinen on SaaS-alusta, jonka avulla yritykset voivat palkata parhaat kyvyt.

6.  Kooderitavut

Suosituimmat yritykset:  Deloitte, PWC, HBO, LogMeIn.

Onko tuleva työhaastattelu vai käynnistyskoodaus? Coderbyte tarjoaa koodaushaasteita ja modulaarisia kursseja. Voit esimerkiksi ottaa 12 luokkaa ohjelmointikysymyksiin ja algoritmeihin, joita kysyit edellisessä Googlen haastattelussa. Sitten teoria työskentelee koodauksen haasteiden suhteen helpposta vaikeaan.

Koodausongelma kattaa 10 ohjelmointikieltä. Loppujen lopuksi katsokaa virallista päätöstä ja vastausta parhaaseen päätökseesi. Tämän vertailun avulla voit verrata tekniikkaasi alan parhaisiin käytäntöihin.

7.  CodeChef

Parhaat johtavat yritykset:  AWS, Samsung, Alibaba Cloud.

Codechef on Intiassa kilpaileva voittoa tavoittelematon koodausalusta. Olemme kuitenkin kannustaneet globaalia kehittäjäyhteisöä hyödyntämään tämän sivuston käytännön kysymyksiä ja kilpailua. Codechef järjestää kolme turnausta  kuukaudessa: Long ChallengeCook-off ja  Lunchtime . Pitkä haaste kestää 10 päivää, kun taas kaksi muuta ovat lyhyempiä. Käytä CodeChef IDE: tä ja valitse yli 35 ohjelmointikielestä.

Tämän koodausturnauksen palkinto on 700 dollaria maailmanlaajuiselle yhteisölle ja se voi sisältää muita ilmaisia ​​pelejä. Snackdown 2019  voi käynnistää monikansallisen ohjelmointikilpailun tänään.

8.  Leikki kodeiinilla

Suurimmat johtavat yritykset:  Warner Bros., EA, Nintendo, Adobe, Bank of America

Se voi olla luettelon hauskin koodaus- ja vuokraussivusto. Koodausongelman korjaamisen sijasta yritä kirjoittaa pelikoodi ja kokeilla sitä toisella kooderilla. Ajattele sitä pelipohjaisena hakkerointiäänenä. Aloita verkko-IDE: llä, joka vastaanottaa tehtävälausekkeet. Kaikki yksinpelissä ja moninpelissä koodatut pelit ovat perusasetuksia. Jokaisen ohjelman kurssin on koodattava, jotta se voi vastaanottaa uuden tulon ja näyttää oikean käytöksen.

Kokeile sitä ilman tiliä. Yli 25 kieltä tuetaan. Alla olevien linkkien avulla voit hajottaa palapelit tai sponsoroidut palapelit ja ladata unelmatyösi parhaisiin yrityksiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *