Disclaimer

Vastuuvapauslauseke

Tämä vastuuvapauslauseke (“Vastuuvapauslauseke”, “Sopimus”) on verkkosivuston ylläpitäjän (“Verkkosivun ylläpitäjä”, “Me”, “Me” tai “meidän”) ja sinun (“Käyttäjä”, “Sinä”) välinen sopimus tai “sinun”), tämä tietosuojalausunto sisältää yleiset ehdot http://www.apkappspro.net -sivuston ja sen kaikkien tuotteiden tai palveluiden ( yleensä “verkkosivusto” tai “palvelut”) käyttöedellytykset .

edustus

Kaikki tällä verkkosivustolla esitetyt näkemykset tai mielipiteet ovat henkilökohtaisia ​​ja kuuluvat yksinomaan verkkosivustojen ylläpitäjälle eivätkä edusta ihmisiä, instituutioita tai organisaatioita, joiden kanssa omistaja voi liittyä ammatilliseen tai henkilökohtaiseen toimintakykyyn, ellei nimenomaisesti on määritetty. Mitään näkemyksiä tai mielipiteitä ei ole tarkoitettu minkään uskonnon, etnisen ryhmän, klubin, organisaation, yrityksen tai yksilön väärinkäyttämiseen.

Sisältö ja julkaisut

Et voi muokata, tulostaa tai kopioida mitään verkkosivuston osaa. Minkä tahansa tämän verkkosivuston osan sisällyttäminen muuhun työhön, olipa se painettuna tai sähköisessä muodossa tai muussa muodossa, tai minkä tahansa verkkosivuston osan sisällyttäminen toiseen verkkosivustoon sisällyttämällä, kehystämällä tai muuten ilman verkkosivuston ylläpitäjän nimenomaista lupaa. verkkosivusto on kielletty.

Korvaukset ja takuut

Verkkosivun ylläpitäjä takaa tällä verkkosivustolla levitettävien tai siihen linkitettyjen, ladattujen tai saataville asetettujen tietojen ja sisällön oikeellisuuden, luotettavuuden ja täydellisyyden. Sivustolla olevat tiedot on tarkoitettu vain yleisiin tiedoihin, eikä niitä ole tarkoitettu tarjoamaan juridisia, taloudellisia, lääketieteellisiä tai muita ammatillisia neuvoja. Pyydä ammatillista apua, jos haluat. Lisäksi verkkosivustossa olevia tietoja ja kaikkia siihen linkitettyjä tai siitä linkitettyjä sivuja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä vastuuvapauslauseketta verkkosivuston tai palveluiden yhteydessä milloin tahansa lähettäessään päivitetyn version vastuuvapauslausekkeesta verkkosivustolle. Kun teemme niin, tarkistamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun lopussa. Jos jatkat verkkosivuston käyttöä tällaisten muutosten jälkeen, se on suostumus muutoksiin.

Tämän vastuuvapauslausekkeen hyväksyminen

Hyväksyt, että olet lukenut tämän vastuuvapauslausekkeen, ja hyväksyt sen kaikki ehdot. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt tämän vastuuvapauslausekkeen. Jos et suostu noudattamaan tämän vastuuvapauslausekkeen ehtoja, sinulla ei ole valtuuksia käyttää tai käyttää verkkosivustoa.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä vastuuvapauslausekkeesta, ota meihin yhteyttä.