Kuinka estää Internet Explorerin Internet-käytöstä

Kuinka estää Internet Explorerin Internet-käytöstä

Useimmat käyttäjät tietävät suosikkivalkoisen valkoisen Internet Explorerin. Windows 10 sisältyy edelleen vanhoihin yritystarkoituksiin, mutta Microsoft on sisällyttänyt Edgen Windowsin oletusselaimeksi.

Saatat kuitenkin miettiä, miten Internet Explorer (IE) poistetaan käytöstä. Haluat ehkä estää muita järjestelmän käyttäjiä työskentelemästä monimutkaisissa selaimissa, tai saatat vihata järjestelmää estämään Internet Explorerin järjestelmässäsi.

1. Kuinka estää Internet Exploreria pääsemästä Internetiin Windowsin palomuurin kautta.

Windows sisältää sisäänrakennetun palomuurin, jonka avulla voit hallita miten Internet-ohjelmat kommunikoivat. Täällä voit asettaa uuden käytännön kaikkien yhteyksien estämiseksi Internet Explorerin kautta.

Ensin katsoa palomuuri on  Windowsin  ja Open  palomuuri Windows Defenderin kanssa Advanced Security .  Vasemmassa ruudussa , valitse  Lähtevän liikenteen säännöt , ja sitten valitse  uusi sääntö  lupaa .

 Jos haluat näyttää ikkunasääntöjen tyypin ,  napsauta  Valitut  ohjelmat Seuraava . Sinun on tarkistettava tämä Internet Explorer.

Windows 10: n 64-bittisessä asennuksessa Internet Explorer -kansio sijaitsee Ohjelmat  ja  tiedostot -kansioon  (x86)  . Testaus tiedosto esto versio IE ei   minulla ei ollut vaikutusta Program Files (x86) Esto tiedostoja  kahdessa ajossa tiedostot  estetään toteutus on.

Seurauksena on, että jos sinulla on 64-bittinen Windows, sinun on estettävä seuraavat tiedostot:

C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe

Jos käytät 32-bittistä Windowsia, olet seuraavalla alueella:

C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe

Navigointi linkin esto valita   käyttää, tarkoitus soveltaa kaikkia kolmea työpaikoista. Anna lopuksi sille  kuvaava nimi,  kuten  Internet Explorer Blocker . Voit myös määrittää kuvauksen, jos haluat.

Jos valitset sen, Internet Explorerilla ei ole pääsyä mihinkään Internetissä.

2. Kuinka poistaa Internet Explorer käytöstä kokonaan

Jos Internet Explorerin estäminen pääsy Internetiin ei riitä, katamme hakkerointivaihtoehdon. Voit poistaa Internet Explorerin kokonaan käytöstä järjestelmässäsi estämällä muita käyttämästä sitä.

Windows Internet Exploreria pidetään Windowsin osana, joten sitä ei voi poistaa tavallisista ohjelmista. Sen sijaan sinun pitäisi sulkea se pois Windowsin Ominaisuudet-valikosta.

Etsi (a)  -ikkunassa on valintaikkuna  , valitse Käynnistä-valikko ja  kytke Windowsin komponentit pois päältä  . Tämä avaa paneelin, jossa luetellaan Windows-lisäosat. Täällä, Internet Explorer 11 , poista valinta   ja vahvistus napsauttamalla  .

Windows kehottaa sinua poistamaan Internet Explorerin ja käynnistämään tietokoneesi uudelleen prosessin loppuun saattamiseksi. Käynnistämisen jälkeen järjestelmä ei näytä jälkiä Internet Explorerista.

Jos taas pääset IE, toista prosessi ja valitse ruutu Internet Explorerin 11, jotta   sen käyttöön.

3. Estä Internet Explorer käyttämällä vääriä välityspalvelimia

Tämä on “klassinen” tapa estää Internet-yhteys Internet Explorerissa. Windows tukee välityspalvelimen käyttöä Internet-yhteyden muodostamiseen. Tämän avulla voit määrittää tietokoneen näennäispalvelimeksi kaiken verkkoliikenteen estämiseksi.

Valitettavasti tällä  temppulla on suuri haitta . Lähes kaikki muut selaimet (mukaan lukien Chrome ja Firefox) käyttävät Internet Explorerille valitsemiasi välityspalvelinasetuksia, joten et voi muodostaa yhteyttä muihin selaimiin. Tällä ei ole melkein mitään vaikutusta, koska sinun on poistettava asetus, jos haluat asettaa sen verkossa.

Voit muuttaa Windows 10 -välityspalvelimen asetuksia siirtymällä kohtaan  Asetukset> Verkko ja Internet> Välityspalvelin . Ylimpänä sivun joukon jotta automaattinen nähdä  luistin varten  vammaisten kiitos.

Sitten mene pohjaan avulla välityspalvelimen aktivointi  on . Osoite  sokeasti arvo asetettu  0.0.0.0 on  hyvä työtä sinulle . Gate  numero  80. Jätä  Tallenna  napsauttamalla  ja .

Sisäänkirjautumisen jälkeen nämä muutokset tulee ottaa käyttöön heti. Mennä verkossa, voit poistaa  liukusäädintä käyttämällä välityspalvelimen .

Estä muita muuttamasta välityspalvelinta

Jos joku voi siirtyä Asetukset-sovellukseen ja poistaa käytöstä asettamasi välityspalvelinasetukset, se on ongelma. Voit estää tämän estämällä pääsyn näihin asetuksiin.

Jos käytät Windows 10 Prota, voit tehdä tämän ryhmäkäytäntöeditorilla.  Kun “Start” tulla  gpedit.msc siitä että avaa se ja etsi seuraava sivusto:

User Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Internet Explorer > Prevent changing proxy settings

Jos  asetat tämän  Käytössä -asetukseksi, sinulla ei ole pääsyä yllä olevalle asetussivulle samoin kuin välityspalvelimen asetuksille ohjauspaneelin Old School -osiossa.

Sinulla ei ole Windows 10 Pro on pääsy ryhmäkäytäntöeditorin Windows Home ajatella  sinua . Voit tehdä samanlaisia ​​muutoksia muokkaamalla rekisteriä, mutta tämä on hieman vaikeampaa, koska välityspalvelimen asetukset ovat käytettävissä sekä ohjauspaneelissa että Asetukset-sovelluksessa.

4. Käytä vanhempien valvontaa Windows 10 -perheessä

Windows 10: ssä on lapsilukko “perheen” alla. Tämän avulla voit rajoittaa sitä, mitä lapsesi voi tehdä tietokoneella. Yksi toimitetuista työkaluista on kyky sallia ja estää tiettyjä verkkosivustoja Internet Explorerilla ja Edgellä.

Tämän sivuston avulla vain sinä voit valita tämän ruudun, Web- sivusto   voidaan rajoittaa vain katseluun. Tämän luettelon yhdistäminen tyhjään luetteloon estää melkein pääsyn Internet Exploreriin. Tämä tietysti koskee vain lapsesi tiliä, mutta se on silti hyödyllinen.

Oikeat käyttäjätilin asetukset

Yllä oleva menetelmä on tärkein tapa poistaa Internet Explorer käytöstä ja estää Internet-yhteys. Asettaessasi sitä, sinun on varmistettava, että käyttäjät, jotka eivät halua käyttää Internet Exploreria, muuttavat asetusta eivätkä voi kirjautua sisään.

Tätä varten sinun on varmistettava, että nämä tilit luodaan tavallisina käyttäjinä eikä järjestelmänvalvojina.  Varmista, että järjestelmän käyttäjäprofiilisi on asetettu tavalliseksi tiliksi Asetukset> Profiili> Perhe ja muut, johon navigoida  .

Olet varmasti ymmärtää edes  Windowsin käyttäjätilien valvonta . UAC-järjestelmässä järjestelmänvalvojan tili suorittaa tarvittaessa vain järjestelmänvalvojan oikeuksilla varustetut ohjelmat. Tavalliset käyttäjät eivät voi tehdä järjestelmätason muutoksia, kuten palomuuritasoa, ellet anna järjestelmänvalvojan valtuustietoja.

Jos vieressä on sininen ja keltainen kilpi, voit nähdä, että UAC rajoittaa sen toiminnallisuutta. Valitettavasti sitä ei todellakaan näy Asetukset-sovelluksessa, joka näkyy Ohjauspaneelissa.

Oikealla asennusmenetelmällä ja oikeilla rajoituksilla käyttäjätilillesi voit estää Internet Explorerin kokonaan. Ja muut eivät voi millään tavoin helposti poistaa muutoksia. Katso  oppaamme lukita käyttäjätilejä  vuonna Windowsin lisää ideoita.

Internet Explorerin estäjä: onnea!

Olet nähnyt kuinka estää pääsy Internet Exploreriin. Palomuurimenetelmä on paras vaihtoehto useimmille ihmisille, ja se on myös hyvä idea poistaa se Windowsista. Lukitse tili, jota et halua käyttää IE: ssä, valitsemasi vaihtoehdon mukaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *