Kuinka säätää Windows 10 -käynnistysjaksoa

Kuinka säätää Windows 10 -käynnistysjaksoa

Aikaisemmat Windows-versiot saattavat edellyttää täydellistä uudelleenasennusta tai ainakin sekaannusta. Windows 10: n suunnittelusta johtuen uudelleenkäynnistysprosessi voidaan suorittaa suhteellisen nopeasti.

Näin voit muokata Windows 10: n käynnistysjaksoa ja saada tietokoneesi tai kannettava tietokone käyttöösi muutamassa minuutissa.

Mikä on ääretön lataussykli?

Windows 10 ei ole erityisen herkkä loputtomalle käynnistysjaksolle, mutta se ei ole havaittavissa.

Tämä on erityisen helppoa, koska Windows ei käynnisty kunnolla tietokoneen käynnistämisen jälkeen. Sen sijaan tietokone ei päässyt kirjautumisnäyttöön ennen käynnistysnäytön nollaamista ja Windowsin uudelleenkäynnistystä. Nyt latauksia ja kaatumisia toistetaan loputtomasti.

Tämä virhe johtuu Windows-rekisterin ongelmasta. Valitettavasti, jos et käynnistä Windowsista, et voi korjata rekisteriä jättämällä käyttöjärjestelmä taakse. Tämä on Catch-22-skenaario.

Voit korjata tämän ongelman käyttämällä Windows 10: n palautusvaihtoehtoa.

Mikä aiheuttaa Windows 10: n käynnistysjakson?

Windows 10 -käynnistysjakson käsittely voi olla hankalaa. Mutta mikä on syy? Yleensä virheet voidaan jäljittää yhteen kolmesta asiasta:

  1. Windows Update
  2. Päivitä tai uusi ohjain Windowsille
  3. Uuden ohjelmiston (sovellusten tai pelien) asentaminen

Jokin menee pieleen prosessissa. Seurauksena oli, että tietokone oli loputtomassa käynnistysjaksossa.

Se on ollut ongelma, joka minulla on ollut Windowsissa vuosien ajan. Sivun alareunassa on vinkkejä käynnistyksen rotaation säätämiseen Windows 7: ssä ja Windows 8: ssa . Jos kuitenkin käytät Windows 10: tä, etsi korjaus seuraavasta osasta.

Jos säätö korjaa automaattisesti Windows 10: n kierto

Windows-korjaus tai automaattinen korjaus voivat käynnistyä ilman motivaatiota. Tämä tapahtuu yleensä muutaman uudelleenkäynnistyksen jälkeen, joten anna tietokoneellesi aikaa päästä tähän vaiheeseen. Joitakin manuaalisia kontakteja voidaan tarvita. Käytä tässä olevaa automaattisen korjauksen vaihtoehtoa ja noudata kaikkia vaiheita.

Mutta jos se ei tapahdu 15 minuutissa, se ei välttämättä tapahdu. Nyt on aika ratkaista ongelma itse.

Vikasietotilan käyttö Windowsin korjaamiseen äärettömällä käynnistysjaksolla

Käytettävissä on vielä kolme vaihtoehtoa käynnistyksen loputtoman kiertämisen säätämiseksi Windows 10: ssä.

  • Vikasietotila:  Käyttöjärjestelmään pääsy ja Windows-ohjelmistojen, ohjainten tai päivitysten poistaminen voi aiheuttaa toimintahäiriön
  • Järjestelmän palauttaminen:  Poista viime aikoina muutoksia on nopeampi tapa
  • Asenna Windows 10 uudelleen:  hakkerointivaihtoehto, jota ei tarvitse käyttää tai jos tietoja ei menetetä.

Vikasietotilaan pääsy riippuu käynnistys- ja järjestelmäasetuksista.

1. Windowsin kaksoiskäynnistysjärjestelmä

Jos tietokoneellesi on asennettuna useita Windows-versioita, odota käyttöjärjestelmän valintanäyttöä. Jos vaihtoehto on saatavana, valitse Windows 10 -sovelluksen sijasta  Vaihda oletuksena tai valitse toinen vaihtoehto . Seuraa sitten yllä olevia vaiheita päästäksesi vikasietotilaan.

2. Manuaalinen käyttö turvatilassa

Joissakin tapauksissa voit käyttää turvatilaa Windows 10: ssä. Tämä on mahdollista, jos uudelleenkäynnistysjakso aloitetaan, kun tietty sovellus tai liitetty laitteisto käynnistetään.

Windows 10: n käynnistämiseen vikasietotilassa on kolme vaihtoehtoa ennen uudelleenkäynnistystä.

  • Pidä  Vaihto-näppäintä painettuna ja  napsauta sitten  Käynnistä> I  – Käynnistä uudelleen käynnistääksesi Windows 10: n  edistyneillä käynnistysasetuksilla .
  • Voit myös avata Asetukset (paina WIN + I) ja siirtyä sitten  Päivitä ja suojaus> Palautus> Edistynyt uudelleenkäynnistys> Käynnistä uudelleen nyt .
  • Komentoriville (  Käynnistä-valikosta CMD ja etsiä  läpi ja klikkaa hiiren oikealla painikkeella ja  valitse Suorita järjestelmänvalvojana ) poissulkemista / R / tai kirjoita käynnistä tietokone vaihtoehdon Advanced. Tai kenkiä.

Kuten mainittiin, sinun ei tarvitse kirjoittaa komentoja liian kauan. Ensimmäinen vaihtoehto on todennäköisesti nopein.

3. Siirry vikasietotilaan Media Install -sovelluksella

Windows 10 -käyttäjien tulee jakaa kiintolevyn palautus tietokoneellaan. Muussa tapauksessa voit ladata asennuslevyä on Windows 10, jotta luodaan USB- tai DVD-aseman hyödyntämistä  . Sinun on kirjoitettava se toisella tietokoneella.

Lataa vain mediaasennus Windows 10: n ollessa kiinni uudelleenkäynnistyksessä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää UEFI / BIOS  ( napauta  DelF8 tai  F1, kun järjestelmä käynnistyy ) ja löytää kantoraketin.

Valitse palautusosio ensisijaiseksi osioksi ja käynnistä tietokone uudelleen. Lisätietoja  on Windows 10 ja kirjallisia -levyn asennusohjelma opas  löytyy.

Molempien menetelmien pitäisi pystyä opastamaan sinua automaattisen korjauksen työkalun läpi tai pääsemään näytölle lisävaihtoehtoja varten.

Korjaa Windows 10: n loputon käynnistysjakso

Jos tietokoneesi on vikasietotilassa, voit estää sen käynnistymisen. Tämä voi olla mitä tahansa ohjainten poistamisesta Windows-komentorivipäivitysten poistamiseen.

Ratkaise Windows Update -ketjut

Kirjoita komentoriville (sinun on avattava se työpöydänhallinnalla):

net stop wuauserv

Seuraa minua

net stop bits

Odota vastausta ja siirry sitten kohtaan  C: \ Windows \ SoftwareDistribution . Poista täältä kaikki hakemistosisältö. Jos käytät komentorivin Windows komentoriviltä  käyttää  ja käyttää, käytä RD (Poista hakemisto).

(Jos sinulla on pääsy vain edistyneisiin näyttövaihtoehtoihin, käytä komentoriviä. Tämä on myös vikasietotila.)

Kun käynnistät Windows 10 uudelleen, se käynnistyy normaalisti.

Käynnistääkö sovelluksesi tai pelisi käynnistysjakson Windows 10: ssä?

Luuletko käynnistysjakson johtuvan sovelluksen asennuksesta (ehkä juuri käynnistynyt)? Ehkä tämä on äskettäin asennettu peli. Ohjelmiston asennuksen poistaminen voi kuitenkin ratkaista tämän ongelman.

Etsi ohjelmisto Käynnistä-valikosta, napsauta ohjelmaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista asennus.

Windows 10: n uudelleenkäynnistyksen jälkeen sinun on korjattava käynnistysketju.

Keskeytä laitteiston käynnistys

Jos järjestelmäsi on käynnistysjaksossa laitteistoajurien takia, voit myös korjata sen vikasietotilassa.

Käynnistä, valitse   päällä Laitehallinta valitsemalla  . Löydä täältä epäilyttäviä laitteita. Näin ei aina ole, mutta se voi olla aina äskettäin lisäämäsi esine. Napsauta laitetta hiiren kakkospainikkeella, valitse  Ominaisuudet> Ajurit  ja valitse  sitten Palauta ohjain .

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, poista ohjain käytöstä ja poista se. Napsauta hiiren kakkospainikkeella valittua laitetta, valitse Poista laite käytöstä ja valitse  sitten  Poista ohjain .

Voit sitten käynnistää Windows 10 uudelleen.

Palauta tai asenna Windows 10 uudelleen säätääksesi loputonta käynnistyksen kiertoa

Jos sinulla ei ole pääsyä vikasietotilaan tai korjaus ei toimi, paras vaihtoehto on käyttää päivitysvaihtoehtoa. Voit myös palauttaa Windows 10: n tehdasasetuksiin.

Tämä prosessi palauttaa Windows 10 oletusarvoisesti, jättäen sen tyhjäksi arkiksi. Älä unohda varmuuskopioida henkilökohtaisia ​​tietojasi!

Windows 8 syklien vianetsintä

Käynnistysjakson muuttaminen Windows 8: ssa ja 8.1: ssä ei poikkea Windows 10: stä. Katso seuraavan videon vaiheet.

Todellinen ero tässä on, että jos jokin menee pieleen, Windowsin on käynnistettävä automaattisen palautuksen näyttöön. Täältä pääset Lisäasetukset-valikkoon, joka ei ehkä ole käytettävissä kuormitusjakson olosuhteissa. Tämän pitäisi löytää kuvatut käynnistysasetukset ja valita  käyttää turvatilaa .

Palauta ääretön käynnistysjakso Windows 7: ssä

Windows 10 ei voi ohittaa loputonta uudelleenkäynnistysjaksoa. Jos käytät vanhempaa versiota, käytä seuraavia vinkkejä päästäksesi uudelleen käynnistysketjuun ja saadaksesi järjestelmäsi verkkoon.

Voittajan on asennettava ratkaisemaan ongelmia pyörimisen kuormituksen Windows 7. Jos sinulla ei ole alkuperäisen DVD   , napata Windows 7 Media Installer alkaen Microsoft .

Kiinteä Windowsin käynnistysjakso!

Ketjun uudelleenkäynnistäminen Windowsissa on jo pitkään ollut ongelma. Aikaisemmissa versioissa on ollut monia poistumistietoja palautusvaihtoehdoista, mutta nämä ratkaisut ovat täysin erilaisia. Onneksi Windows 10: llä on hieno palautus- ja palautustyökalu, joka voi helposti korjata pyöräilyongelmat käynnistyksessä.

Ole varovainen noudattaessasi tässä kuvattuja vaiheita. Komentoriviliittymää käytettäessä tapahtuvia virheitä ei voida poistaa.

Jos olet onnekas toipumaan loputtomasta Windows 10 -käynnistysjaksosta, on aika ryhtyä varotoimiin. Windows 10 Data Backup Guide  for viittaus  Windows Pidä Täyttökertojen eivät ole täysin paha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *