Muunna kaikki tiedostot helposti viidellä ilmaisella audiomuuntimella verkossa

Muunna kaikki tiedostot helposti viidellä ilmaisella audiomuuntimella verkossa

Muunna kaikki tiedostot helposti viidellä ilmaisella audiomuuntimella verkossa

Äänitiedostojen muuntaminen vaihtoehtoisiin muotoihin on uskomaton. Eri MP3-soittimilla on erilaiset vaatimukset. Jotkin sovellukset voivat joutua pakkaamaan raitekoot toimimaan vain tietyissä muodoissa tai lähettämään sähköpostia tai lähettämään pilvipalveluihin.

Mistä syystä tahansa, verkko voi auttaa. Muunnettavissa on kymmeniä äänitiedostoja, jokaisella on eri toiminnot ja joka on luotu erilaisiin käyttötapoihin.

Haluatko tietää enemmän? Jatka lukemista löytääksesi parhaan verkkopohjaisen äänimuunnostyökalun, jonka avulla voit muuntaa formaatit nopeasti.

1.  Nuku

Zamzaria on käytetty monitoimilaisena tiedostomuunnostyökaluna vuodesta 2006. Voit muuntaa äänitiedostoja, tekstitiedostoja, videotiedostoja ja kuvatiedostoja. General   tukee erilaista tiedostomuotoa 1200 .

Saatavilla on kaikki vakioääniformaatit, mukaan lukien 3GP, AAC, FLAC, IMY, M4A, MID, MP3, MP4, MXMF, OTA, XMF, RTTTL, RTX ja WAV.

Zamzaria voi käyttää vapaasti, mutta siihen liittyy joitain rajoituksia. Suurin ladattava tiedostokoko on 150 Mt. Voit kuitenkin muuntaa rajoittamattoman määrän tiedostoja päivittäin ja jopa 25 äänitiedostoa kerrallaan.

Kun muunnat tiedoston, Zamzar tallentaa tiedoston omalle palvelimelleen 24 tunniksi. Jos et lataa sitä ajoissa, sinun on muunnettava se uudelleen. Ilmaisille käyttäjille Zamzar-palvelin voi käsitellä enintään 5 gigatavua dataa.

Jos tarvitset lisää latauksia ja palvelintilaa, voit kirjautua johonkin Zamzarin maksettuihin suunnitelmiin. Ne alkavat 9 dollaria kuukaudessa.

2.  Online-äänimuunnin

Online-äänimuunnostyökalu on ihanteellinen ihmisille, jotka työskentelevät musiikkikokoelmien parissa. Osana muuntamisprosessia voit muuttaa tiedoston metatietoja, mukaan lukien kappaleen nimen, esittäjän, albumin nimen, julkaisuvuoden ja tyylin.

Äänimuunnossovellus   tukee seitsemää tiedostomuotoa .

MP3, WAV, M4A, FLAC, OGG, MP2 ja AMR. Online-äänimuunnin voi myös muuntaa äänitiedostot iPhonen soittoääneiksi MPEG-4-muodossa.

Muut ominaisuudet auttavat verkkosovelluksesi helpottamisessa. Voit esimerkiksi valita neljästä laatuasetuksesta (64 KBPS, 128 KBPS, 192 KBPS ja 320 KBPS), asettaa näytteenottotaajuuden ja päättää, tulostetaanko tulostetiedosto mono- vai stereoäänen.

On myös joitain päälle / pois-kytkimiä, kuten haalistuminen, häivytys, nopea tila, äänen poistaminen ja toisto.

Voit muuntaa paikalliset äänitiedostot ja tiedostot Google Driveen ja Dropboxiin.

3. I –  muuntaminen

Aconvert on tarkoitettu ihmisille, joiden on muokattava äänitiedostoja. Äänimuunnos on saatavana  13 tiedostomuodossa .

Tuettuja tiedostoja ovat WAV, WMA, MP3, OGG, AAC, AU, FLAC, M4A, MKA, AIFF, OPUS ja RA), mutta on myös työkaluja äänitiedostojen leikkaamiseen ja yhdistämiseen.

Sovelluksella on enemmän laatuvaihtoehtoja kuin online audio-muunnos. Yhdeksän erilaista KBPS-asetusta on saatavana, 32 KBPS – 320 KBPS. Voit myös kirjoittaa mukautetut KBPS-asetukset omalla tavallasi. Mitä korkeampi asetus, sitä suurempi tiedostokoko.

Samoin voit valita neljästä nopeuden esimerkistä. Voit myös valita mukautetut asetukset, jos haluat.

Kun ääni on muunnettu, voit ladata sen työpöydällesi tai tallentaa sen Google Driveen tai Dropboxiin QR-koodin avulla. Jokaisen tiedoston enimmäiskoko on 200 Mt.

4.  FileZigZag

Kuten Zamzar, myös FileZigZag on monipuolinen online-tiedostomuunnos. Äänitiedostojen lisäksi tämän työkalun avulla voit muuntaa asiakirjoja, kuvia, videoita ja jopa arkistoida tiedostoja, kuten 7Z ja ZIP.

Tämän työkalun avulla voit muuntaa 29 erilaista äänitiedostomuotoa , joten  FileZigZagista tulee yksi verkkopohjaisista äänimuunnossovelluksista, jonka tiedostomuodot ovat eniten tuettuja.

Tuetut muodot ovat 3GA, ACC, AC3, AIF, AIFF, AIFC, AMR, AU, CAF, FLAC, M4A, M4R, M4P, MID, MIDI, MMF, MP2, MP3, MPGA, OGA, OGG, OMA, OPUS, QCP , RA, RAM, WAV ja WMA.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat muuntaa enintään 100 Mt tiedostoja. Ilmaisen tilin kirjaaminen on lisännyt rajan 180 MB: iin. Suurempia kertaluonteisia tiedostoja varten FileZigZag myy 24 tunnin suunnitelman, jonka raja on 2 Gt. Ilmaiset käyttäjät voivat muuntaa vain 10 äänitiedostoa päivässä.

Yksi FileZigZag-haittapuoli on sen luotettavuus sähköpostille. Kun konvertoit tiedostoja, et voi napsauttaa latauslinkkiä heti. Sinun pitäisi odottaa, kunnes saavut sen sijaan postilaatikkoosi. Joskus on pieni viive.

5.  Wondershare Online Uni Converter

Viimeinen suosittelemamme online-audiomuunnin on Wondershare Online Uniconverter. Tämä palvelu on ainutlaatuinen jokaiselle luettelon sovellukselle. Ilmaisten online-työkalujen lisäksi se sisältää myös ilmaisia ​​työpöytäsovelluksia Windowsille ja Macille.

Mutta tässä artikkelissa olen kiinnostunut vain web-sovelluksista. Monia äänitiedostomuotoja tuetaan.

Tämä luettelo sisältää WMA, MP3, WAV, RA, RM, RAM, FLAC, MP4, AU, AIF, AIFC, OGG, WV, 3GA, SHN, VQF, TTA, QCP, DTS, GSM, W64, ACT, OMA, ADX , CAF, SPX, VOC ja RBS.

Jotkin uusimmista työkaluista, jotka löytyvät muista verkkosovelluksista, puuttuvat. Et voi esimerkiksi asettaa bittinopeutta tai näytteenottotaajuutta. Voit kuitenkin muuntaa jopa 25 tiedostoa kerrallaan. Se on siunaus, jos sinulla on hyvä tasapaino läpi.

Sen kirjallinen väittää, että Wondershare Audio Converter  30 kertaa  – nopeammin kuin mikään muu verkkolaskurisovellus. Testasimme hakemuksen ja se oli ehdottomasti nopea, mutta emme voineet taata, että yrityksen väitteet olivat “30x” totta.

Tiedostojen muuntaminen verkossa on monia tapoja

Tiedostojen muuntamiseen työpöydälle on monia sovelluksia, mutta niitä ei vaadita. Ellet ole asiantuntija, joka työskentelee erityyppisten tiedostojen kanssa koko päivän ajan, verkkosovellus riittää. Tässä osassa käsitellyt viisi äänimuunninta ovat täysin varustellut ja tukevat tarpeeksi tiedostomuotoja vastaamaan useimpien käyttäjien tarpeita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *