Privacy Policy

Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö (“politiikka”) kuvaa, kuinka verkkosivuston ylläpitäjä (“verkkosivun ylläpitäjä”, “me”, “me” tai “meidän”) kerää, suojaa ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja (“henkilökohtaisia ​​tietoja”), joita sinä ( Sinä, “sinä” tai “sinun”), voit tarjota verkkosivustolle http://www.apkappspro.net ja mitä tahansa sen tuotteita tai palveluita (yhdessä “verkkosivusto” tai “palvelut”). Se kuvaa myös käytettävissä olevat valinnat henkilökohtaisten tietojesi käyttämiseen ja kuinka voit käyttää ja päivittää näitä tietoja. Tätä käytäntöä ei sovelleta yritysten käytäntöihin, joita emme omista tai joiden määräysvallassa olemme, tai henkilöihin, joita emme käytä tai hallitsemme.

Automaattinen tietojen keruu

Kun käyt verkkosivustolla, palvelimemme tallentavat automaattisesti selaimesi lähettämät tiedot. Nämä tiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteen IP-osoitteen, selaimen tyypin ja version, käyttöjärjestelmän tyypin ja version, kieliasetukset tai verkkosivun, jota käyt ennen kuin vierailet verkkosivustossamme, vierailemasi verkkosivustomme sivut. , näillä sivuilla vietetty aika, verkkosivustoltamme etsimät tiedot, käyttöajat ja päivämäärät sekä muut tilastotiedot.

Henkilökohtaisten tietojen keruu

Voit käydä verkkosivustolla kertomatta meille kuka olet tai paljastamatta mitään tietoja, joiden avulla joku voisi tunnistaa sinut erityisenä, tunnistettavana olevan henkilönä. Jos kuitenkin haluat käyttää joitain verkkosivuston ominaisuuksia, sinua pyydetään antamaan tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja (kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi). Vastaanotamme ja tallennamme tietoja, jotka olet tietoisesti antanut meille, kun täytät online-lomakkeita verkkosivustolla. Voit halutessasi antaa meille henkilökohtaisia ​​tietojasi, mutta silloin et ehkä pysty hyödyntämään joitain verkkosivuston ominaisuuksia. Käyttäjät, jotka eivät ole varmoja siitä, mitä tietoja vaaditaan, voit ottaa meihin yhteyttä.

Kerättyjen tietojen käyttö ja käsittely

Mitä tahansa sinulta keräämäämme tietoa voidaan käyttää kokemuksen mukauttamiseen; parantaa verkkosivustomme; parantaa asiakaspalvelua ja vastata asiakkaidemme kyselyihin ja sähköposteihin; Lähetä uutiskirjeitä; lähettää ilmoitussähköposteja, kuten salasanamuistutuksia, päivityksiä jne .; ylläpitää ja hallita verkkosivustoamme ja palveluitamme. Automaattisesti kerättyjä tietoja käytetään vain mahdollisten väärinkäytösten tunnistamiseen ja tilastotietojen tuottamiseen verkkosivustojen käytöstä. Tätä tilastotietoa ei muuten koota siten, että tunnistetaan järjestelmän tietty käyttäjä.

Voimme käsitellä sinuun liittyviä henkilökohtaisia ​​tietoja, jos jokin seuraavista pätee: (i) Olet suostunut yhteen tai useampaan erityiseen tarkoitukseen. Huomaa, että joidenkin lakien mukaan meillä voi olla oikeus käsitellä tietoja, kunnes vastustat tällaista käsittelyä (luopumalla) ilman, että tarvitsemme lupaa suostumukseen tai johonkin seuraavista alla olevista oikeusperustoista. Tätä ei kuitenkaan sovelleta silloin, kun henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan eurooppalaista tietosuojalakia; (ii) tietojen toimittaminen on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen ja / tai siihen mahdollisten sopimusta edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi; (iii) käsittely on välttämätöntä lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi, joita sinulla on;iv) jalostus liittyy yleisen edun mukaiseen tehtävään tai meille annetun julkisen vallan käyttöön; v) Käsittely on välttämätöntä laillisten etujen kannalta, joihin me tai kolmas osapuoli pyrkii. Joka tapauksessa selitämme mielellämme käsittelyyn liittyvän erityisen oikeusperustan, erityisesti sen, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen tai sopimusvelvoite vai sopimusvelvoite.

Tietojen siirtäminen ja tallentaminen

Sijainnistasi riippuen tiedonsiirtoon voi liittyä tietojen siirtäminen ja tallentaminen muussa kuin omassa maassa. Sinulla on oikeus tietää oikeudellinen perusta tietojen siirtämiselle Euroopan unionin ulkopuolelle tai jokaiselle kansainvälisen julkisoikeuden alaiselle tai kahden tai useamman maan, kuten YK: n, perustamalle kansainväliselle järjestölle, sekä meille toteuttamista turvatoimista tietojen suojaamiseksi. Jos tällainen siirto tapahtuu, voit saada lisätietoja tarkistamalla asiakirjan asiaankuuluvat kohdat tai ottamalla meihin yhteyttä yhteysosassa annettujen tietojen avulla.

Kuluttajien oikeudet

Voit käyttää tiettyjä oikeuksia käsittelemiemme tietojen suhteen. Erityisesti sinulla on oikeus tehdä seuraava: (i) sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi, kun olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojesi käsittelyyn; (ii) sinulla on oikeus vastustaa tietosi käsittelyä, jos käsittely tapahtuu muulla laillisella perusteella kuin suostumuksella; (iii) sinulla on oikeus tietää, käsittelemmekö tietoja meille, paljastaa tietoja tietyistä käsittelyn näkökohdista ja saada kopio käsiteltävistä tiedoista; (iv) sinulla on oikeus tarkistaa tietosi oikeellisuus ja pyytää niiden päivittämistä tai korjaamista;(v) sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus rajoittaa tietosi käsittelyä, jolloin emme käsittele tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tallentamaan niitä; (vi) sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus poistaa henkilötietosi meiltä; (vii) Sinulla on oikeus vastaanottaa tietosi rakenteellisessa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja, jos se on teknisesti mahdollista, välittää ne toiselle ohjaimelle ilman esteitä. Tätä määräystä voidaan soveltaa, jos tietosi käsitellään automatisoidusti ja että käsittely perustuu suostumukseen, sopimukseen, johon olet osa, tai sopimusta edeltäviin velvoitteisiin.yleisesti käytetty ja koneella luettavissa oleva muoto, ja jos se on teknisesti mahdollista, se lähetetään toiselle ohjaimelle ilman esteitä. Tätä määräystä voidaan soveltaa, jos tietosi käsitellään automatisoidusti ja että käsittely perustuu suostumukseen, sopimukseen, johon olet osa, tai sopimusta edeltäviin velvoitteisiin. yleisesti käytetty ja koneella luettavissa oleva muoto, ja jos se on teknisesti mahdollista, se lähetetään toiselle ohjaimelle ilman esteitä. Tätä määräystä voidaan soveltaa, jos tietosi käsitellään automatisoidusti ja että käsittely perustuu suostumukseen, sopimukseen, johon olet osa, tai sopimusta edeltäviin velvoitteisiin.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Kun henkilötietoja käsitellään yleisen edun vuoksi, käytettäessä meille annettua julkista valtaa tai laillisia etujamme varten, voit vastustaa tällaista käsittelyä tarjoamalla perusteet tietyssä tilanteessa perustella vastalauseen. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että jos henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, voit vastustaa tätä käsittelyä milloin tahansa ilmoittamatta syytä. Voit selvittää, käsittelemmekö henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, tutustumalla tämän asiakirjan asiaankuuluviin osiin.

Kuinka käyttää näitä oikeuksia

Kaikki käyttäjän oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt voidaan osoittaa omistajalle tässä asiakirjassa annettujen yhteystietojen kautta. Pyyntöjä voidaan käyttää ilmaiseksi, ja ne osoitetaan omistajalle mahdollisimman pian.

Lasten yksityisyys

Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos olet alle 13-vuotias, älä anna henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta. Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia valvomaan lastensa Internetin käyttöä ja edistämään tämän politiikan toteuttamista, kehottamalla lapsia koskaan toimittamaan henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta ilman heidän lupaa. Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 13-vuotias lapsi antoi meille henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta, ota meihin yhteyttä.Sinun on myös oltava 16-vuotias, jotta suostut henkilötietojesi käsittelyyn omassa maassasi (joissakin maissa saatamme antaa vanhemmallesi tai huoltajallesi tehdä niin puolestasi).

uutiskirjeet

Tarjoamme uutiskirjeitä, joihin voit liittyä vapaaehtoiseksi milloin tahansa. Voit lopettaa uutiskirjeemme tai markkinointisähköpostiemme seuraamalla kyseisiin sähköposteihin sisältyviä tilauksen purkamisohjeita tai ottamalla yhteyttä meihin.

keksit

Verkkosivusto käyttää evästeitä räätälöimaan online-kokemustasi. Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkosivupalvelin sijoittaa kiintolevylle. Evästeitä ei voi käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten siirtoon tietokoneellesi. Evästeet on määritetty yksilöllisesti sinulle, ja niitä voi lukea vain evästeen myöntäneen verkkotunnuksen verkkopalvelin. Voimme käyttää evästeitä tietojen keräämiseen, tallentamiseen ja seuraamiseen tilastollisiin tarkoituksiin verkkosivustomme ja palveluidemme käyttämiseksi. Sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä evästeet.Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetuksia hylätäksesi evästeet, jos haluat. Lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta on osoitteessa  internetcookies.org

Älä seuraa hälytyksiä

Joissakin selaimissa on “Älä seuraa” -ominaisuus, joka ilmoittaa vierailevillesi verkkosivustoille, että et halua seurata online-toimintaa. Seuranta ei ole sama kuin verkkosivustoon liittyvien tietojen käyttäminen tai kerääminen. Näihin tarkoituksiin seurannalla tarkoitetaan henkilökohtaisten tietojen keräämistä käyttäjiltä, ​​jotka käyttävät tai käyvät verkkosivustolla tai online-palvelussa navigoidessaan eri verkkosivustoilla ajan myötä. Verkkosivumme ei seuraa vierailijoita ajan kuluessa ja kolmansien osapuolien verkkosivuilla. Jotkin kolmansien osapuolien sivustot voivat kuitenkin seurata selaustoimintaasi tarjoamalla sinulle sisältöä, joka antaa heidän räätälöidä sen, mitä he esittävät sinulle.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivumme sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän omistamia tai hallitsemia. Huomaa, että emme ole vastuussa tällaisten muiden verkkosivustojen tai kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä. Suosittelemme, että olette tietoisia poistuessaan verkkosivustoltamme ja lukemassa sellaisten verkkosivustojen tietosuojalausuntoja, jotka voivat kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tietoturva

Suojaamme tietokonepalvelimille antamiasi tietoja hallitussa, turvallisessa ympäristössä, suojattuna luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastumiselta. Ylläpidämme kohtuullisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia pyrkiessään suojaamaan hallussaan ja pidätetyssä henkilökohtaisten tietojen luvattomalta käytöltä, käytöltä, muuttamiselle ja paljastamiselle. Mitään tiedonsiirtoa Internetissä tai langattomassa verkossa ei voida taata. Siksi, kun pyrimme suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi, tunnustat, että (i) Internetin turvallisuudelle ja luottamuksellisuudelle on rajoituksia, jotka eivät ole meidän valvontamme ulkopuolella; (ii) sinun ja verkkosivustomme välillä vaihdettujen tietojen turvallisuutta, eheyttä ja luottamuksellisuutta ei voida taata;

Tietojen rikkomus

Jos ymmärrämme, että verkkosivuston turvallisuus on vaarannettu tai käyttäjien henkilökohtaiset tiedot on paljastettu etuyhteydettömille kolmansille osapuolille ulkoisen toiminnan seurauksena, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, turvallisuushyökkäykset tai petokset, pidätämme oikeuden ryhtyä kohtuullisiin toimenpiteisiin asianmukaiset toimenpiteet, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, tutkimukset ja raportointi sekä ilmoittaminen ja yhteistyö lainvalvontaviranomaisten kanssa. Tietosuojarikkomuksen yhteydessä pyrimme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan asiasta asianomaisille henkilöille, jos uskomme, että rikkomuksen seurauksena on kohtuullinen riski vahingoittaa kuluttajaa tai jos varoitus vaatii laillisesti toisin. Kun teemme niin, lähetämme sinulle sähköpostia.

Lakien paljastaminen

Paljastamme kaikki kerämämme, käyttämämme tai vastaanottamasi tiedot, jos laki sitä vaatii tai sallii, kuten haasteen tai vastaavan oikeusprosessin noudattaminen, ja kun uskomme vilpittömässä mielessä, että paljastuminen on välttämätöntä oikeuksien suojelemiseksi, suojaa turvallisuutesi tai muiden turvallisuus, petosten tutkinta tai hallituksen pyyntöön vastaaminen.

Muutokset ja muutokset

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain oman harkintansa mukaan ja ilmoittaa sinulle kaikista olennaisista muutoksista henkilökohtaisten tietojen käsittelyssä. Kun muutoksia tehdään, tarkistamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun lopussa. Voimme ilmoittaa sinulle myös muilla tavoin harkintani mukaan, kuten antamasi yhteystietojen kautta. Tämän tietosuojakäytännön päivitetty versio tulee voimaan heti, kun muutettu tietosuojakäytäntö on julkaistu, ellei toisin mainita.Jos jatkat verkkosivuston tai palveluiden käyttöä tarkistetun tietosuojakäytännön (tai vastaavan muun siihen aikaan määritellyn säädöksen) voimaantulon jälkeen, hyväksyt nämä muutokset. Ilman suostumusta emme kuitenkaan

Hyväksy tämä käytäntö

Hyväksyt, että olet lukenut tämän käytännön ja hyväksyt sen kaikki ehdot. Käyttämällä verkkosivustoa tai sen palveluita hyväksyt tämän politiikan sitoumuksen. Jos et suostu noudattamaan tämän politiikan ehtoja, sinulla ei ole valtuuksia käyttää tai käyttää verkkosivustoa ja sen palveluita.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, ota meihin yhteyttä.