Voit nyt kokeilla Microsoft Office for mobile -sovellusta

Voit nyt kokeilla Microsoft Office for mobile -sovellusta

Voit nyt kokeilla Microsoft Office for mobile -sovellusta

Microsoft on käynnistänyt uuden integroidun Office-mobiilisovelluksen. Basic Office Microsoft Office  sovelluksia, yksi hakemus Word-, Excel- ja PowerPoint- ohjelmissa on integroida  sinulle. Saatavilla nyt ilmaiseksi sekä Androidin että iOS: n julkisella katselulla.

Microsoft suhtautuu mobiililaitteisiin vakavasti

Microsoft on synonyymi PC: lle. Tämä johtuu siitä, että Windows on eniten käytetty työpöydän käyttöjärjestelmä. Ja Microsoftille, joka ei kilpaile Androidin ja iOS: n kanssa mobiilialalla, vain näitä linkkejä vahvistetaan.

Mutta Microsoft on viime vuosina yrittänyt tehdä siitä mobiiliystävällisempi. Yhtiö on nyt innostunut lanseeraamaan Android- ja iOS-sovelluksensa, mukaan lukien Word-, Excel- ja PowerPoint-mobiiliversiot. Ja nyt hän on kerännyt kaikki kolme.

Microsoft on käynnistänyt mobiilisovelluksen Officessa

Microsoft käynnisti App Office Mobile on  blogikirjoitus on Office-sovellukset . Yhtiö pitää Office: ta “uutena visiona tapaan, jolla ihmiset käyttävät puhelinta” ja “uudeksi, kunnianhimoiseksi sovellukseksi, joka riittää soittamaan toimistoon”.

Matkatoimistot luodaan aina mobiilikäyttäjien kanssa. Siksi Microsoft on optimoitu mobiilikäyttöön integroimalla olemassa olevat Word-, Excel- ja PowerPoint-mobiilisovellukset yhdeksi sovellukseksi.

Jokaiselle, joka on käyttänyt näitä Office-sovelluksia, ilmoitetaan heti. Microsoft työnsi ne yhteen sovellukseen. Toisin sanoen voit nauttia integroidusta kokemuksesta käyttäessäsi matkaviestinlähtöisiä ominaisuuksia.

Yhdistämällä olemassa olevat sovellukset yhdeksi voit “yhdistää kaikki Office-asiakirjat yhteen, vähentää tarvetta vaihtaa useiden sovellusten välillä ja vähentää merkittävästi sovellusten käyttämää tilaa”. Verrattuna moniin asennettuihin sovelluksiin

Kuinka testata Microsoft Office älypuhelimellasi

Testaa mobiilisovelluspalvelu käymällä 10000  kahdella sivulla  , seuraa ohjeita. Valitettavasti Apple rajoittaa julkisen esikatselunsa 10 000 käyttäjään, joten iOS-käyttäjien, jotka eivät ole vielä ladanneet Officea, on odotettava, kunnes se on täysin julkinen.

Uusi Office-sovellus näyttää edelleen julkaistuilta sovelluksilta. Ja luultavasti parempi. Monet ihmiset pitävät kuitenkin vaihtoehtoa Microsoft Officelle. Tässä on  paras ilmainen vaihtoehto Microsoft Officelle .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *